Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Scooterbestuurder beboet voor rijden over trottoir Middelburg

Toegevoegd: 21-06-2022, 12.59 uur
Scooterbestuurder beboet voor rijden over trottoir Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) van Middelburg hebben vanmiddag een scooterrijder beboet voor het rijden over de stoep.


De scooterbestuurder werd op het Armeniaans Schuitvlot, ter hoogte van de Looierssingel betrapt en aangesproken door de opsporingsambtenaren.

Omdat er de laatste tijd veel klachten binnen komen bij de gemeente Middelburg dat scooters over de stoep rijden heeft het ambtenaren besloten de bestuurder een proces-verbaal te geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (21-6-2022 om 14:09)
Als dat geen wereldnieuws is. Die BOA´s denken zeker dat ze een wereldbaan hebben dat dit in de nieuws moet? Boeien. Een scooter rijder die zomaar beboet is wegens rijden over het trottoir. Nou nou het is wat.
Willem (21-6-2022 om 13:30)
Heel vreemd dat er onderscheid wordt gemaakt in het verkeer. Zonder klachten dan geen boetes? Bij overtredingen gewoon iedereen beboeten, hier rijden ze als gekken in de avond over het looppad in het park, een grote mond kan je krijgen van dat tuig dat raced op opgevoerde snorfietsen zonder kentens. Elke avond is het weer feest, totdat de mensen het beu zijn en zelf maatregelen nemen. Waarom zijn die boa's dan? Een preventieve werking gaat er niet van uit, ik zie ze alleen in een auto zitten. Medelanders die groepsgewijs de wet overtreden durven ze niet aan te spreken, maar iemand met zijn chihuahua los kreeg een boete, was er zelf getuige van, Middelburg ga zo door!
Cookie-instellingen beheren