Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder beboet voor rijden over trottoir Middelburg

Toegevoegd: 21-06-2022, 12.59 uur
Scooterbestuurder beboet voor rijden over trottoir Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) van Middelburg hebben vanmiddag een scooterrijder beboet voor het rijden over de stoep.


De scooterbestuurder werd op het Armeniaans Schuitvlot, ter hoogte van de Looierssingel betrapt en aangesproken door de opsporingsambtenaren.

Omdat er de laatste tijd veel klachten binnen komen bij de gemeente Middelburg dat scooters over de stoep rijden heeft het ambtenaren besloten de bestuurder een proces-verbaal te geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjonge jonge (23-6-2022 om 16:07)
@Johan ws heb je onder een steen gelegen en ws ook nooit gehoord van de Kindertoeslagen affaire. Waar zien we hier dan die gelijke behandeling van onze rechtsstaat? Of wat te denken van de 2 Oekraïense verdachten van mensensmokkel die door de rechtbank Middelburg geschorst zijn uit voorlopige hechtenis om hun land te verdedigen???
Ineke (23-6-2022 om 11:00)
Nou Johanil denk dat je het nieuws wel gehoord hebt. Ook honderden boeren op de bon geslingerd omdat ze op de snelweg reden. Dus voor jou is er dus nu gerechtigheid
Johan (23-6-2022 om 08:08)
Dat mensen in gelijke situaties gelijk worden behandeld is het fundament onder onze rechtsstaat.
Sjonge jonge (22-6-2022 om 23:14)
@Johan hoe kan je aso-scooterrijders nou vergelijken met het protest van onze boeren??? Boeren die hard werken om niet alleen zichzelf, maar ook ons van voedsel te voorzien. Zij zijn tenminste mensen die ergens voor staan. Dat kan ik, gezien jouw kortzichtige opmerking, van jou nou niet bepaald zeggen.
Tim Fakkeldij (22-6-2022 om 18:02)
Als er een protest actie van scooterrijders die dan massaal op de stoep gaan rijden worden ze ook niet beboet. maar uit veiligheids overwegingen door de politie begeleid. Ook fout maar wel beter.
Ineke (22-6-2022 om 16:02)
Johan je bent niet goed bezig hoor. Wat de boeren dien klopt misschien niet maar zij strijden voor hun boterham. Deze snotneuzen hebben gewoon schijt aan alles en iedereen
Cookie-instellingen beheren