Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Afzetting genegeerd bij gaslekkage Sint Laurens

Toegevoegd: 21-06-2022, 20.28 uur
Afzetting genegeerd bij gaslekkage Sint Laurens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT LAURENS - Bij wegwerkzaamheden op de Noordweg in Sint Laurens ontstond vanmiddag een gaslekkage. Meerdere personen negeerden de afzetting.


De gaslekkage werd omstreeks 15.30 uur gemeld. Hierop zijn de brandweerlieden van brandweerpost Stromenweg ter plaatse gekomen en hebben het incident veiliggesteld. Nadat dit was geregeld, hebben zij het overgedragen aan de medewerkers van DNWG. Deze constateerden dat voor het dichten van het lek de weg weer gedeeltelijk open moest.

In verband met de gevaarzetting is de straat gedeeltelijk afgezet met een waarschuwingsbord en afzetlint. Ondanks dit lint waarop onder andere doodshoofden en ontvlammingstekens stonden, negeerden meerdere mensen het lint en liepen de straat in. Eén persoon heeft van de aanwezige Buitengewoon Opsporingsambtenaar een officiële waarschuwing gekregen voor het niet opvolgen van de veiligheidsaanwijzingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josina (22-6-2022 om 11:03)
Johan, omdat een ander zich niet aan de regels houd, hoef je het zelf ook niet te doen ? De redenering van deze tijd.
Johan (22-6-2022 om 07:47)
Dat mag toch gewoon? Boeren met hun tractor doen hetzelfde en rijden zelfs de snelweg op. Politie doet dan niets hoor.
Koos P. (22-6-2022 om 06:26)
Fatsoen is bij veel mensen tegenwoordig ver te zoeken. Ik zie het op m'n eigen werk ook, als je iets afzet met lint of pionnen dan lopen de mensen er gewoon doorheen. Gevaarlijke situatie of niet. Soms krijg je zelfs nog een snauw of grote mond.
Johan (21-6-2022 om 22:47)
Toen ik hier aan kwam fietsen stond er een rood-wit lint over de weg gespannen met daarop de letters 'stop'. Verder niets. Twintig meter verderop stonden wat mannen. Wat er was, geen idee. Er had beter iemand bij het lint kunnen staan om te informeren. Ja, ik ben netjes omgereden.
Jaap (21-6-2022 om 21:44)
Het is typerend voor deze tijd, mensen hebben lak aan instanties. En als er ongelukken gebeuren dan is het ook niet hun schuld. DNWG had van mij de gaskraan dicht mogen laten, weggaan en volgende maand het nog eens proberen. Jammer voor deze a-socialen maar de enige taal die zij spreken.
Cookie-instellingen beheren