Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Tiener gewond na steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 21-06-2022, 23.19 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een tiener is vanavond gewond geraakt nadat hij door iemand werd gestoken op het Meiveldpad in Middelburg. De politie onderzoekt het incident.


De steekpartij vond omstreeks 22.25 uur plaats in de omgeving van het voetbalveld aan de Meiveldpad in Middelburg. Toen de opgeroepen politieagenten ter plaatse kwamen, troffen zij een jongeman aan die gewond was aan zijn been. Omdat de man medische behandeling nodig had werd ook de ambulancedienst opgeroepen. Deze heeft de tiener in de ambulance behandeld. Na de behandeling is de jongen op eigen gelegenheid naar huis gegaan.

De politie doet momenteel een onderzoek naar de toedracht van het incident. Meerdere getuigen zijn door de agenten gehoord. Daarnaast zijn enkele bewijsstukken door de politie meegenomen voor verder onderzoek. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen. De getuigen kunnen zich melden via het nummer 0900-8844


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (24-6-2022 om 13:09)
Te weinig politie op straat. Welkom in Zeeland. Preventief fouilleren en hardere straffen. Niks jeugd recht of minderjarig . Gewoon volwaardig bestraffen als een volwassene . Als ze de grote jongen willen uithangen dan ook de grote jongens consequenties. Alleen laffaards hebben een wapen bij.
Ditjes (22-6-2022 om 20:47)
Ik vraag mij steeds af : of ouders überhaupt weten wat hun koters op straat uitvreten. Je ziet steeds meer ' laat maar waaien ' gezinnen.
Mijn mening (22-6-2022 om 10:11)
Gewoon een stel randdebielen die geen opvoeding krijgen en het leven niet waard zijn.
Daan van Velzen (22-6-2022 om 07:43)
Mooie wereld tegenwoordig, man man man. Al vanaf 10 jaar met wapens over straat, te dom om te poepen, maar wel elke dag op elkaar insteken....bizarre jeugd.
Ik (22-6-2022 om 07:19)
Leren zulke lui het dan nooit! Er zijn al doden gevallen,nu valt het nog mee. Het had ook in een slagader kunnen zijn. Laf gedrag is dit
Cookie-instellingen beheren