Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Forse schade bij botsing bij Kortgene

Toegevoegd: 22-06-2022, 09.46 uur - Update: 22-06-2022, 10.07 uur
Beide personenauto's raakten fors beschadigd door het ongeval.
Beide personenauto's raakten fors beschadigd door het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KORTGENE  - Twee personenauto's zijn vanmorgen flink beschadigd geraakt nadat zij op de Provincialeweg bij Kortgene op elkaar botsten. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.35 uur op de kruising met de Molendijk en de Kortgeenseweg net buiten Kortgene. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de beide auto's met elkaar in botsing. De opgeroepen politieagenten hebben geassisteerd bij het afhandelen van de schade. Daarnaast hebben zij het verkeer om de ongevalslocatie heen geleid.

De auto's zijn door bergingsbedrijf Van Halst afgesleept. Een medewerker van Waterschap Scheldestromen heeft de weg gereinigd. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeuw (22-6-2022 om 20:56)
@Ger H. lichten aan om 8:35 in de ochtend. Dan is het al onwijs licht, misschien wel laat gehad van het zonnetje ? Of even niet goed om zich heen gekeken
Ger h (22-6-2022 om 12:37)
2 donkere auto’s….zo’n….gewoon je lichten aan! En niet die moderne dagverlichting want bij polderblindheid is maar 1 ding veilig: dimlicht altijd en overal. Zorg dat je gezien kan worden en ook kunt zien
Jaap (22-6-2022 om 11:29)
Wat zijn dat toch altijd voor sukkels die door voorrangsfouten ongelukken veroorzaken. Zet je ogen wijd open en zet de “ik eerstmentaliteit” eens overboord. Bovendien is deze kruising goed te overzien. Veroorzakers van dit soort ongelukken zouden veel zwaarder bestraft moeten worden + een verplichte verkeerscursus.
Cookie-instellingen beheren