Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flexteam ingezet bij inval hennepkwekerij Goes

Toegevoegd: 22-06-2022, 10.28 uur
De politie hield in de hennepkwekerij drie personen aan.
De politie hield in de hennepkwekerij drie personen aan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij de inval bij de hennepkwekerij aan de Nobelweg in Goes gisteren, werd onder andere het flexteam ingezet. Het pand is verzegeld met een spoedsluiting.


De politie had in de afgelopen periode concrete signalen ontvangen over het grootschalig telen van hennep. Hierop heeft de recherche samen met het flexteam een inval gedaan bij het bedrijfspand aan de Nobelweg in Goes. Er werd een professionele kwekerij aangetroffen. Daarnaast was er in het pand een stekkerij aanwezig. Er waren in het pand drie personen aanwezig. Deze personen zijn door de politie aangehouden. Het onderzoek is in volle gang.

De kwekerij werd door een gespecialiseerd bedrijf geruimd en direct daarna heeft de burgemeester van Goes door middel van een zogeheten 'spoedsluiting' het pand laten verzegelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren