Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit op de A58 bij Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2022, 21.06 uur
Motorrijder onderuit op de A58 bij Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Vanavond is een motorrijder lichtgewond geraakt nadat hij op de A58 ten val was gekomen. De politie zette een gedeelte van de weg af.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.05 uur op de rijbaan in de richting van Vlissingen. De man kwam door onbekende oorzaak ten val. De toegesnelde politie heeft de rechter rijbaan afgezet voor alle verkeer. Ook kwam de wegbeheerder ter plaatse.

De motorrijder is door een opgeroepen medewerker van de ambulancedienst onderzocht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (23-6-2022 om 02:49)
Joris, ik geef je gelijk dat deze rijstijl absoluut niet kan. Maar.....niet iedere motorrijder is (gelukkig) niet zo. Dat zijn gewone weggebruikers net zo als vele automobilisten. Die genieten van dit mooie weer en gaan heerlijk een toertje reiden. De motorrijder waar U het over hebt heeft niet zijn verdiende loon gekregen, maar is gewoon even fout geweest. Zeker weten dat deze motorrijder die fout NOOIT meer maakt. Gelukkig is hij/zij daar goed vanaf gekomen. Begrijp als ik zeg dat het zeker te begrijpen is dat een automobilist zich verrot schrikt als er opeens zo'n daverende motor langs je heen scheurt en dan ook nog eens rechts voorbij. Zal dit zeker niet goedkeuren.
Joris (22-6-2022 om 22:54)
Vlak daarvoor werden ik en medeweggebruikers tussen de Sloebrug en de stoplichten begin A58 links en rechts voorbij gescheurd door een groepje van 3 racende motorrijders. Is er toch verderop eentje geweest die zijn verdiende loon heeft gekregen. Een van de drie haalde al een auto in bij het stoplicht linksaf naar de brugopgang Vlissingen uit. Het is daar nota bene een enkele rijstrook maar illegaal binnendoor erlangs steken gaf de automobilist de schrik van zijn leven. Ja, dit waren 3 echte verkeershufters.
Arthur (22-6-2022 om 22:14)
Minder hard rijden kan een hoop leed besparen.
Cookie-instellingen beheren