Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit op de A58 bij Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2022, 21.06 uur
Motorrijder onderuit op de A58 bij Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Vanavond is een motorrijder lichtgewond geraakt nadat hij op de A58 ten val was gekomen. De politie zette een gedeelte van de weg af.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.05 uur op de rijbaan in de richting van Vlissingen. De man kwam door onbekende oorzaak ten val. De toegesnelde politie heeft de rechter rijbaan afgezet voor alle verkeer. Ook kwam de wegbeheerder ter plaatse.

De motorrijder is door een opgeroepen medewerker van de ambulancedienst onderzocht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (23-6-2022 om 13:54)
Dit is voor het eerst dat ik het eens ben met de reacties hiero, ondanks dat ik niet weet hoe de vork in de steel steekt betreffende de situatie vind ik die dwazen met hun bestikkerde en getunde JDM/Duitse auto's in felle kleuren, vleugels en instagram stikkers ook altijd heel vervelend; er is niks stoers aan om keihard rechtuit te rijden; dat lukt zelfs wel met een Ford KA als je het goed doet. En als je daar dan iets van of over zegt ben je meteen "jaloers"... Maar iedereen met wat geld kan een snelle auto met turbo of grote motor kopen, daar is niks speciaals aan... Het laat eigenlijk meer zien dat je de waarde van geld niet zo goed begrijpt haha!
Joris (23-6-2022 om 10:18)
@p: Ik heb het wel gelezen maar dit waren geen toerende motorrijders maar racers die de bochten van op- en afritten gebruiken om lekker plat te gaan. Die keren bij Middelburg waar de Walcherse Motor Speedway eindigt.
Grote Smurf (23-6-2022 om 08:11)
@p, ik denk dat Joris het bij het juiste eind heeft. Ik weet niet of je bekend bent in Vlissingen en Middelburg p? In Vlissingen rijden namelijk regelmatig van dit soort leeghoofden rond die reffen en burnouts maken en veels te hard scheuren. Het kan heel goed zijn dat dit zo'n mafkees is geweest, even eraf bij afslag mortiere en meteen weer terug de A58 op via afslag Vlissingen. Die bochten scheuren zo lekker voor deze minderwaardigheidscomplexjes. Ik zou het super vinden als dit zo'n aso was.
Peter van Es (23-6-2022 om 07:48)
Ik ben zelf auto en motorrijder , ik denk dat we nog veel van elkaar moeten leren , Vorige week een eindje aan het toeren en ben ik op een baan van 14 km . Zeker dor 10 automobilisten voorbij gescheurd omdat ze de toegestane 100 km per uur niet voldoende vonden. Ik wordt links ingehaald van voor een afrit en de chauffeur van de auto besluit op het allerlaatste moment dat hij de afrit wil pakken en doet dit zonder richtingaanwijzer , Als ik niet bij de les was geweest had hij me zo van de weg afgereden . Rekening houden met elkaar . En als ze iedereen die te hard rijdt zijn rijbewijs zouden afpakken was het file probleem vandaag nog opgelost zijn .
M van Schaik (23-6-2022 om 06:59)
Wat hebben we weer commentaar van anderen, of iedereen zich netjes aan de regels houd?? Nou langzamer rijden dan nodig is dat is ook heel irritant!!
p (23-6-2022 om 06:45)
Hallo Joris, dan kan wel zijn wat jij zegt, maar in het bericht staat dat het RICHTING Vlissingen gebeurd is en dus niet Vlissingen uit, zoals jij in je bericht schrijft. Beter lezen en dan conclusie trekken.???
Cookie-instellingen beheren