Weerbericht:
Bewolkt en in het westen lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor botsing IJzendijke

Toegevoegd: 01-12-2005, 18.54 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij een ernstige aanrijding in IJzendijke is ten minste één per-soon zwaar gewond geraakt.


Even voor zes uur kwamen op de Watervlietseweg (N679) een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Door de aanrijding kwam de personen-auto onder de vrachtwagen terecht.

Al snel kwam de medische hulpverlening op gang. Vanuit Oostburg rukte rond zes uur de ambulance 19131 uit. De collega's van Terneuzen rukten eveneens rond die tijd uit, zij gingen ter plaatse met de ambulance 19134.

De brandweer werd kort daarop gealarmeerd. Binnen korte tijd na de eerste melding werd de blusgroep van IJzendijke gealarmeerd om met prioriteit één ter plaatse te gaan. Zij rukten uit met de tankautospuit 5434.

Later werd extra alarm gegeven voor de Zeeuws-Vlaamse brandweer. Rond tien voor half werd de brandweer van Hoek (Mauritsford) eveneens met spoed ter plaatse gevraagd. Deze post rukte uit met het haakarmvoertuig 5662 met daarop de hulpverleningshaakarmbak 5672.

Ook de MUG-traumahelikopter uit het Belgische Brugge zou zijn gealarmeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren