Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM rukt uit voor omgeslagen zeilboot

Toegevoegd: 23-06-2022, 13.02 uur - Update: 23-06-2022, 14.32 uur
KNRM rukt uit voor omgeslagen zeilboot
© Foto: KNRM Veere
Door: Remi Mesu

VEERE - De KNRM in Veere is woensdag uitgerukt om de opvarenden van een omgeslagen zeilboot te helpen. Geen van de betrokkenen moest na afloop naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Het incident gebeurde rond 13.30 uur op het Veerse Meer. Een zeilboot was daar omgeslagen. Toen de bemanning van de reddingboot aankwamen op de locatie van de boot, bleek een andere schipper de twee opvarenden al geholpen te hebben.

Uiteindelijk bleek de bemanning van het zeilbootje al ruim een uur in het water hadden gelegen. De boot werd door een schip van het Waterschap op sleeptouw genomen zodat de KNRM richting de post kon varen met de opvarenden van de zeilboot. Daar was een ambulance ter plaatse. Nadat de slachtoffers gecontroleerd waren door het ambulancepersoneel, was het tweetal zelf in staat om het bootje mee te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren