Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie zoekt man die met bivakmuts op pinde

Toegevoegd: 23-06-2022, 16.06 uur
Politie zoekt man die met bivakmuts op pinde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SINT JANSTEEN - De politie is naar aanleiding van een foto op Facebook op zoek naar een man die donderdag in Sint Jansteen zou hebben gepind terwijl hij een bivakmuts droeg. Agenten verzoeken mensen die tips hebben contact op te nemen.


De opmerkelijke situatie werd tussen 11:30 uur en 12:00 uur via een Facebook-groep gemeld. Een man met een bivakmuts op, maakte gebruik van de geldautomaat aan de Hoofdstraat in Sint Jansteen. Een getuige maakte van deze situatie foto's.

De politie laat weten dat zij helaas te laat in kennis waren gesteld van het voorval. De agenten vragen nu wie de man heeft gezien en wie er meer informatie kan? Volgens de politie maakte hij misschien gebruik van een voertuig. Het signalement is een man met een donkere huidskleur. Op het moment van de geldopname zou hij een groen t-shirt hebben gedragen.

Verder zou hij een gouden armband om zijn linkerpols dragen en droeg hij zwarte jeans. Ook had hij tijdens de pinactie zwarte gympen aan. Mensen die de man weg hebben zien gaan of die meer tips hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. 
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (23-6-2022 om 18:56)
prima idee om een foto te maken, maar de politie inlichten nee. wat raar.
Cookie-instellingen beheren