Weerbericht:
Af en toe zon, kleine kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt man die met bivakmuts op pinde

Toegevoegd: 23-06-2022, 16.06 uur
Politie zoekt man die met bivakmuts op pinde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SINT JANSTEEN - De politie is naar aanleiding van een foto op Facebook op zoek naar een man die donderdag in Sint Jansteen zou hebben gepind terwijl hij een bivakmuts droeg. Agenten verzoeken mensen die tips hebben contact op te nemen.


De opmerkelijke situatie werd tussen 11:30 uur en 12:00 uur via een Facebook-groep gemeld. Een man met een bivakmuts op, maakte gebruik van de geldautomaat aan de Hoofdstraat in Sint Jansteen. Een getuige maakte van deze situatie foto's.

De politie laat weten dat zij helaas te laat in kennis waren gesteld van het voorval. De agenten vragen nu wie de man heeft gezien en wie er meer informatie kan? Volgens de politie maakte hij misschien gebruik van een voertuig. Het signalement is een man met een donkere huidskleur. Op het moment van de geldopname zou hij een groen t-shirt hebben gedragen.

Verder zou hij een gouden armband om zijn linkerpols dragen en droeg hij zwarte jeans. Ook had hij tijdens de pinactie zwarte gympen aan. Mensen die de man weg hebben zien gaan of die meer tips hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. 
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (25-6-2022 om 15:16)
@ Eroperaf, dit is gewoon verboden hoor, geregeld bij de APV. Het kan zelfs vallen onder het verstoren van de openbare orde / veiligheid, mbt onveiligheidsgevoel kan hier dus op gehandhaaft worden. Het kan dus ook expleciet vermeld staan in de APV, maar hoe dan ook, hier is juridisch gezien tegen te handhaven.
VdVonck (24-6-2022 om 20:39)
Heb de hele winter met een soort bivakmuts opgelopen. Was het geen muts met een mondmasker dan wel mijn bivakmuts voor op de motor. Zolang het met zijn eigen pas is gebeurd wordt er dus geen aangifte gedaan en lijkt mij alles in orde.
Populier (24-6-2022 om 11:29)
Hij gebruikte zijn gsm, dat is toch uit te peilen? Of is dat de softe recht op privacy?
Johan (24-6-2022 om 10:02)
Misschien iemand met een bad hairday?
Eroperaf (24-6-2022 om 04:11)
Even voor de duidelijkheid, je mag een bivakmuts dragen in het openbaar. Niet in openbaar vervoer of overheidsgebouwen, onze eigen wet. Je eigen privacy mag je ook beschermen door je bijvoorbeeld niet herkenbaar te laten filmen door alles en iedereen en je daar tegen te bedekken. Veel jongeren lopen tegenwoordig met halve bivakmutsen trainspakken jassen en
bram (24-6-2022 om 02:02)
Bivakmutsen voor wie dan ook moeten in Zeeland verboden worden. Liever nog landelijk !! Het zijn maar al te vaak dit soort personen die problemen veroorzaken. Weg met die troep !! Met een muts op, ben je verdacht !! en hoor je hier niet thuis. Lees alle politie berichten er maar op na. Vele hebben in de tekst :"Bivakmuts" staan. Laat gewoon je smoel zien, dan pas heb je lef !!
Cookie-instellingen beheren