Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vier auto’s betrokken bij kettingbotsing in Yerseke

Toegevoegd: 23-06-2022, 18.36 uur
Door: Remi Mesu

YERSEKE - Bij een kettingbotsing in Yerseke is donderdag één persoon gewond geraakt. Drie van de betrokken auto's zijn getakeld door bergers.


De botsing gebeurde rond 17.10 uur op de Zanddijk in Yerseke ter hoogte van de oversteekplaats voor fietsers bij de Grintweg. Vier auto's botsten daar door onbekende oorzaak achter op elkaar.

Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Het slachtoffer moest per ambulance naar het worden gebracht. Drie van de betrokken voertuigen moesten door bergingsbedrijven getakeld worden. De vierde auto kon ondanks schade aan de bumper weer doorrijden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (27-6-2022 om 07:58)
Ik lees dan nooit dat er rijbewijzen zijn ingenomen. Als er alcohol of andere drugs gebruikt zijn wel. Als iemand nuchter het al voor elkaar krijgt om achterop een ander te rijden....
Geen geduld (23-6-2022 om 23:05)
Typisch geval van iemand die afslag Grindweg wil nemen, maar moet wachten op tegenliggers. Vervolgens wil diegene die achter je rijd niet op jou wachten, en boort er vanachter in. Derde en vierde auto volgen, en knallen er ook in omdat 2de auto weigerde te stoppen. Nu is het ook wel vreselijk irritant, als je net op de trein hebt moeten wachten, je goed en wel weer op gang bent, en iemand gaat daar stil staan om afslag grindweg te nemen.
Loes (23-6-2022 om 19:04)
Al heb je nog zo.n haast afstand houden niet iedereen heeft een snelle auto. Gebeurd te vaak tekort op de bumber. Het heeft totaal geen zin
Cookie-instellingen beheren