Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gaslekkage ontstaan in Arnemuiden tijdens werkzaamheden

Toegevoegd: 23-06-2022, 23.57 uur
De brandweer moest ter plaatse komen voor de lekkage.
De brandweer moest ter plaatse komen voor de lekkage.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De brandweer moest donderdag ingezet worden voor een gaslekkage in Arnemuiden. De lekkage was tijdens werkzaamheden in de Walcherse plaats ontstaan.


Het gaslek ontstond rond 08.30 uur in de Schorerstraat in Arnemuiden. Tijdens werkzaamheden in de straat werd een gasleiding geraakt waardoor een lekkage ontstond.

De brandweer moest ter plaatse komen om de situatie onder controle te krijgen. Uiteindelijk werd het incident overgedragen toen netbeheerder DNWG ter plaatse was in de straat in Arnemuiden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (26-6-2022 om 13:05)
@Dag vlinder: Jij hebt duidelijk met een uitzonderings geval/dag te maken gehad. Ik heb meegemaakt in mijn wijk dat alleen de voorman Nederlands sprak en de Harde werkers niet en niet eens enge en soms is communicatiel wel handig. Overigens lezen we alleen over de gasleidingen die geraakt worden maar niet over de beschadiging van de kabels van de concurrent om maar niet te praten over het trotroir die na gedane graafraafwerken er schots en scheef bij ligt en de tig kapotte tegels vooral die bij de gaskraan in het trotoir. . en de ene opdrachtgever geeft de andere de schuld want ja er moet minimaal 2x worden gegraven om die 2 kabels te leggen. Wacht maar af hoor Dag vlinder je hebt nog niet alles gehad.
een gast (25-6-2022 om 16:06)
Dag vlinder, er heeft niemand gezegd dat ze niet hard werken .maar het feit is dat er inderdaad regelmatig een gasleiding word geraakt terwijl het bij machinaal graven verplicht is om voor te steken op de aanwezigheid van leiding in de grond ,en er zijn klik tekeningen maar die kloppen niet altijd met de werkelijkheid en daarom is dus het voor steken nodig ,maar dat kost meer dan af en toe een lekke leiding want het moet zo snel en goedkoop mogelijk . Er is mij altijd verteld dat daar flinke boetes voor gegeven kunnen worden maar daar heb ik in deze gevallen nog niet van gehoord.Als die wel woeden uitgedeeld dan denk ik dat ze het wel anders gaan doen.
Dag vlinder (25-6-2022 om 12:16)
Wat een azijnpissers hebben er weer gereageerd . Ben woonachtig op Arnemuiden en ze hebben bij mij ook gelegd en ik zeg jullie dat dit gedaan is door hardwerkende mannen. ! Ze hebben het keurig gelegd en gedaan en met respect naar de bewoners toe. Nooit te beroerd waren ze om te helpen als je het vroeg. Ze kregen hier ook koffie aangeboden. Dit wilde ik toch gezegd hebben !!!
Jaap (25-6-2022 om 10:23)
Geen wonder dat dit gebeurd, als je ziet door wat voor mensen, zonder vakkundigheid, dit werk uitgevoerd wordt. Volgens mij zijn ze zo uit de Sahara of van de poesta geplukt.
Bianca (24-6-2022 om 23:36)
Da's een feit Johan
Johan (24-6-2022 om 10:00)
Overal in de provincie worden er momenteel glasvezelkabels gelegd en zeker twee keer per week lees je op deze site dat er een gasleiding geraakt wordt. Dat zoiets eens een keertje gebeurt kan natuurlijk maar zo vaak als nu vind ik buitengewoon onprofessioneel. De aanwezigheid van gasleidingen in de grond kan geen verrassing zijn, alle kabels en leidingen in Nederland zijn gedocumenteerd en de KLIC tekeningen zijn beschikbaar. Wanneer je aan het begin en aan het einde van een te maken ontgraving dwars op het tracé handmatig een proefsleuf graaft weet je waar alles ligt en verder moet je voorzichtig graven in de buurt van kabels en leidingen. Er wordt gewerkt door amateurs!
Cookie-instellingen beheren