Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Uitslaande brand in loods Scharendijke, één gewonde

Toegevoegd: 24-06-2022, 12.58 uur
Door: Eugène Harthoorn

SCHARENDIJKE - In een loods aan De Lelie in Scharendijke is vanmiddag brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar een middelbrand. Er is één persoon gewond geraakt.


De brand werd omstreeks 12.50 uur gemeld op het bedrijventerrein bij Scharendijke. Omstreeks 12.55 uur heeft de brandweer opgeschaald naar een middelbrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek ddat de brand al uitslaand was. De brandweerlieden zeten in op de brandbestrijding. De brandweerkorpsen van Scharendijke en Kerkwerve zijn ter plaatse om de brand te bestrijden. De hoogwerker uit Zierikzee is onderweg ter assistentie. Met behulp van deze hoogwerker zullen de panelen worden weggehaald om te controleren of het vuur niet verder is uitgebrand.

De brand is ontstaan in de wandpanelen aan de buitenzijde van het pand. Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Hij is daarvoor op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost gegaan.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is niemand meer in het pand aanwezig. Omstreeks 13.20 uur liet de Veiligheidsregio weten dat de brand 'redelijk onder controle was en er nog maar weinig rookontwikkeling was. Omstreeks 13.30 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren