Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Rook te zien van brand in havens van Gent (B)

Toegevoegd: 24-06-2022, 13.36 uur
Rook te zien van brand in havens van Gent (B)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GENT - De Veiligheidsregio van Zeeland laat weten dat er rook te zien is van een brand in de haven van Gent.  De brandbestrijding zal nog 24 uur duren.


In een schip in de haven van Gent is een brand uitgebroken. De brand woedt in een lading schroot dat in twee compartimenten ligt. De brandweer van Gent is momenteel bezig met behulp van een kraan al het schroot uit het schip te halen. De brand woedt al sinds de nacht. De brandweer verwacht dat de bluswerkzaamheden nog 24 uur zullen gaan duren.

Vanwege de wind is het mogelijk dat in Zeeland de rook te zien is en te ruiken aan de kant van de grens van Nederland en België.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren