Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Beneluxlaan Middelburg

Toegevoegd: 25-06-2022, 13.45 uur
Uit de woning werden twee brandende matrassen gehaald.
Uit de woning werden twee brandende matrassen gehaald.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdag aan het begin van de middag brand uitgebroken in een woning aan de Beneluxlaan. Er is niemand gewond geraakt.


Rond 13.15 uur werd ontdekt dat er rook kwam vanuit een zolderraam van een rijtjeshuis in de straat. Hierop werden twee tankautospuiten en een ladderwagen met spoed ter plaatse gestuurd. Handhavers van de gemeente Middelburg waren snel ter plekke en zetten de straat af in afwachting van de brandweer.

Toen de brandweerlieden ter plekke kwamen, hebben zij brandende matrassen uit de woning gehaald. De inzet van één blusvoertuig bleek voldoende. Rond 13.40 uur konden de overige brandweerwagens terugkeren naar de kazerne. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

In de woning waren drie katten aanwezig. Deze zijn met behulp van buurtbewoners uit de woning gehaald en in een auto van de Handhaving ondergebracht


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren