Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vergeten pan zorgt voor woning vol rook in Middelburg

Toegevoegd: 25-06-2022, 16.22 uur
Vergeten pan zorgt voor woning vol rook in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Gisterenavond stond er aan de Molenberg in Middelburg een woning vol rook. De bewoner is nagekeken door de aanwezige ambulancemedewerkers.


De brandweerlieden van de Stromenweg in Middelburg werden omstreeks 21.30 uur opgeroepen voor een brandgerucht aan de Molenberg in Middelburg. Toen de brandweer met spoed ter plaatse was gekomen, troffen zij een woning aan die vol rook stond. Na een kort en grondig onderzoek in de woning bleek dat de oorzaak van de rook een pannetje was dat nog op het fornuis stond.

De bewoner is in veiligheid gebracht en door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (29-6-2022 om 17:20)
Hieruit blijkt dus het falende beleid van de hulpverlenende instanties, dit is al jaren aan de gang en word alleen maar erger maar er word niets aan gedaan, ze hadden al heel lang kunnen zien dat die man niet meer in zijn huis kan wonen, wij als bewoners zijn de dupe en durven niet meer rustig te gaan slapen, dat dit allemaal zomaar kan is te bizar voor woorden, niemand voelt zich hier nog veilig.
Pensionado (29-6-2022 om 16:02)
Pietie, deze bewoner weet nauwelijks dat hij leeft. Onverantwoord om deze man voor zichzelf te laten zorgen. Er moet blijkbaar eerst iets ergs gebeuren. Nergens is steun te vinden voor deze situatie, ook niet bij Woongoed. Het wordt haast een maandelijks, bijna wekelijks ritueel. Suggesties voor een oplossing? Deze man kost de gemeente Middelburg kapitalen!
Bewoner 2 (29-6-2022 om 16:00)
Goed dat er nu via deze weg geluid aan wordt gegeven. Ikzelf woon boven de beste man en ik voel me niet veilig, ondanks alle meldingen die steeds worden uitgezet door mij en anderen. Inmiddels zijn de bewoners van onze portiek de problematiek meer dan beu en voelt het alsof de ernst van de situatie niet wordt gezien. Het is bovendien ook triest voor onze buurman die meer hulp en ondersteuning nodig heeft dan op dit moment wordt aangereikt.
Bewoner (29-6-2022 om 09:26)
Voor de zoveelste keer brandweer en politie voor de deur, bewoner is niet meer in staat alleen te wonen, ligt de helft van de tijd dronken op bed, blijkbaar moeten we eerst met z’n allen de lucht invliegen voordat er stappen worden ondernomen, het is om moedeloos van te worden , het woongenot en de veiligheid van de bewoners is hier ver te zoeken.
Pietie (26-6-2022 om 10:46)
Heeft de bewoner het niet gemerkt dat het huis vol rook raakte? Geen verwijt maar dit is toch iets waar je je zorgen om kan maken.
Cookie-instellingen beheren