Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vergeten pan zorgt voor woning vol rook in Middelburg

Toegevoegd: 25-06-2022, 16.22 uur
Vergeten pan zorgt voor woning vol rook in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Gisterenavond stond er aan de Molenberg in Middelburg een woning vol rook. De bewoner is nagekeken door de aanwezige ambulancemedewerkers.


De brandweerlieden van de Stromenweg in Middelburg werden omstreeks 21.30 uur opgeroepen voor een brandgerucht aan de Molenberg in Middelburg. Toen de brandweer met spoed ter plaatse was gekomen, troffen zij een woning aan die vol rook stond. Na een kort en grondig onderzoek in de woning bleek dat de oorzaak van de rook een pannetje was dat nog op het fornuis stond.

De bewoner is in veiligheid gebracht en door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pensionado (2-7-2022 om 09:15)
Mark. Weer een advies van jou. Geweldig! Sommigen laten je ineens het licht zien. Helaas behoor jij niet tot die categorie. Er bestaat onderscheid tussen verhaaltjes vertellen en realisme, maar om jou dat uit te leggen is zinloos. Enerzijds wil je wat schrijven in eigen belang, maar, ontbreekt het je aan empathie. Je kwelt zodoende mensen die een groot probleem hebben en zich niet serieus genomen voelen. Wil je zelf tóch de aandacht trekken doe dat dan niet hier. Hier is geen plek voor jou. HV Zeeland biedt de mogelijkheid om te reageren op hun artikel en daar wordt door betrokkenen gebruik van gemaakt, niet meer en niet minder. Ik vraag je dan ook vriendelijk voortaan zulke reacties achterwege te laten. Ik hoop voor jou "stof tot nadenken"
mark (1-7-2022 om 06:21)
Neem een advocaat in de hand en stap dan samen met hem en dat dossier lekker naar de rechter ipv hier als een zeurpiet allerlei verhaaltjest te vertellen over die man en hoe jullie zo benadeeld zijn.... Bekend met de uitdrukking; praatjes vullen geen gaatjes? Wat denken jullie ermee te bereiken om dit op HVzeeland te zetten? Zo gebeurd er echt niets hoor en ik weet zeker dat het voorderest ook niemand iets kan schelen verder.
Bewoner (30-6-2022 om 11:50)
Mark: bovendien ligt er een gigantisch dossier van alle meldingen die gedaan zijn in de loop van de jaren maar blijkbaar nog niet groot genoeg want de reactie van Woongoed is elke keer dat je hier in Nederland niet zomaar iemand uit zijn huis kan zetten, nou wij noemen dit niet zomaar.
Pensionado (30-6-2022 om 10:51)
Mark: dit is bekend bij politie, brandweer, ambulance, en verhuurder Woongoed Middelburg, alsmede bij de zorg-,instantie die bij deze meneer over de vloer komt. Echter er veranderd helemaal niks. Deze man is een gevaar voor zijn mede-huurders en voor zichzelf, kost een hoop gemeenschapsgeld en heeft er zelf geen idee van. Alle instanties staan erbij en kijken ernaar, en laten het gebeuren. De buurt is wanhopig! Ik heb tevens gevraagd om suggesties om dit op te lossen. Heeft u die misschien? Ook als die uit een krantje uit Drenthe komen zijn ze van harte welkom,!
mark (30-6-2022 om 05:31)
Misschien is het een goed idee om dit aan te kaarten bij de gemeente of de politie ipv in de reacties op HVzeeland?? Dit kan je allemaal net zo goed in de reacties van een of ander krantje uit Drente zetten; wordt er ook niks mee gedaan!
Josje Coppejans (29-6-2022 om 18:42)
Het woongenot voor het hele blok is ver te zoeken! Zenuwachtig en onzeker worden we er van!! Dit kan niet langer zo doorgaan!!!!
Cookie-instellingen beheren