Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Persoon aangetroffen in weiland naast Deltaweg

Toegevoegd: 26-06-2022, 12.53 uur
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

WILHELMINADORP - De hulpdiensten hebben zondag een persoon geholpen die in een weiland naast de Deltaweg bij Wilhelminadorp lag. Wat er met de persoon is gebeurd, is niet bekend.


De persoon werd rond 12.00 uur opgemerkt. Naast de Deltaweg bij Wilhelminadorp lag die in een weiland. Omdat het ambulancepersoneel niet om een sloot heen kon, moest de brandweer ter plaatse komen om assistentie te verlenen. Toen de brandweerlieden op de plaats van het incident waren gearriveerd, legden zij een loopplank neer zodat het slachtoffer bereikt kon worden.

Ook hielpen de medewerkers van de brandweer het ambulancepersoneel met een vacuümmatras. In de tussentijd sloot de politie de weg tijdelijk af zodat de andere hulpdiensten hun werk veilig konden uitvoeren. Uiteindelijk is de persoon zonder spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon niet vertellen wat er precies rond het weiland had afgespeeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren