Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Bestuurder aangehouden na botsing tegen geparkeerde auto

Toegevoegd: 26-06-2022, 14.42 uur
Bestuurder aangehouden na botsing tegen geparkeerde auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een 26-jarige inwoner van Vlissingen is zaterdag 25 juni in zijn woonplaats aangehouden door de politie. Hij zou vermoedelijk onder invloed achter het stuur hebben gezeten. Daarbij botste hij tegen een geparkeerde auto.


De politie ging zaterdagmiddag 25 juni naar een melding in de Van de Spiegelstraat in Vlissingen. Daar bleek een man met zijn auto tegen een geparkeerde auto te zijn gereden. De man, een 26-jarige inwoner van Vlissingen, bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Wel sloeg een speekseltest, waarmee de politie test of iemand drugs of medicijnen heeft gebruikt, positief uit.

De man werd daarop aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs of medicijnen en is meegenomen naar het politiebureau. Daar heeft hij meegewerkt aan een bloedproef, daarmee kan definitief worden vastgesteld of hij wel of niet onder invloed was en wat hij heeft gebruikt. De man is verhoord en heeft een verklaring afgelegd. Daarna mocht hij weer naar huis. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (27-6-2022 om 02:20)
Helaas, vaak wordt onder invloed gedacht aan misbruik van alcohol, maar....ook drugsgebruik of medicijngebruik kan een aanleiding zijn dat je niet meer correct achter het stuur van een auto kan deelnemen aan het verkeer.. Positief aan dit verhaal is dat de veroorzaker van het probleem heeft meegewerkt aan het onderzoek.
Cookie-instellingen beheren