Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Duiker naar het ziekenhuis na incident bij Scharendijke

Toegevoegd: 26-06-2022, 16.45 uur
Door: Remi Mesu

SCHARENDIJKE - De hulpdiensten zijn zondag uitgerukt voor een reanimatie van een duiker bij Scharendijke. Het slachtoffer werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het incident gebeurde rond 15.15 uur bij de duikplek aan de Kerkweg bij Scharendijke. Zowel brandweer, politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan de duiker.

Ook vloog de traumahelikopter uit Rotterdam richting de plek van het incident. Na de eerste hulp werd de duiker per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daarbij reed de arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) mee. De traumahelikopter landde later bij het ziekenhuis in Goes om het MMT-lid op te halen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (28-6-2022 om 14:28)
Hou je commentaar voor je als je er werkelijk geen verstand van hebt. de cijfers liegen er niet over duiken is relatief gezien een van de veiligste sporten. Er vallen op het voetbalveld meer doden per maand dan per jaar met duiken. Alleen is de sensatie met alle hulpdiensten wat minder.
bram (27-6-2022 om 01:55)
Soms denk ik toch dat duikers en ander soort diepzee onderzoekers (c.q. diepwater onderzoekers) niet goed nadenken over het project dat zij gaan ondernemen, c.q. gaan uitvoeren. Maar al te vaak, in ieder geval veel te vaak moet er hulp worden geboden als het fout gaat ! Je duikt niet in een zwembadje in de achtertuin he! Voor het duiken onderwater in b.v. ooster schelde, wester-schelde of wat dan ook voor andere plek, dient kennis van zaken aanwezig te zijn. Heb je die kennis niet: duik dan niet !! Het is een fantastische sport om te duiken, maar nogmaals bedenk goed waar je aan bezig bent !!
Cookie-instellingen beheren