Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Terneuzen

Toegevoegd: 28-06-2022, 13.25 uur
Politie zoekt getuigen van mishandeling in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Bij een supermarkt in Terneuzen heeft zondag een mishandeling plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen die bij de winkel zouden hebben gestaan.


De mishandeling vond zondagochtend rond 08.00 uur plaats in de Bellamystraat in Terneuzen. Volgens de politie zouden er op dat moment drie vrouwen bij de hoofdingang van de nabijgelegen Albert Heijn hebben gestaan in afwachting van de opening van de supermarkt.

De agenten komen graag met de getuigen in contact om erachter te komen wat zij mogelijk gezien of gehoord hebben rondom de locatie. De vrouwen kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844 of anoniem via het telefoonnummer 0900-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fondon (28-6-2022 om 14:50)
Wel grappig, als je belt kost het je nog geld ook
Cookie-instellingen beheren