Weerbericht:
Af en toe zon, kleine kans op een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Eén persoon gewond na ongeluk bij A58

Toegevoegd: 28-06-2022, 19.39 uur
Eén bestuurder moest naar het ziekenhuis.
Eén bestuurder moest naar het ziekenhuis.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Remi Mesu

NIEUW-EN SINT JOOSLAND - Een 49-jarige automobilist is maandagmiddag gewond geraakt na een ongeluk op de A58 bij Middelburg. De andere automobilist liep geen verwondingen op bij het ongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur ter hoogte van de oprit van de N57 naar de A58. Een 49-jarige automobilist uit Tienhoven reed over de A58 toen hij van de weg raakte. Naar eigen zeggen zou dat door de weersomstandigheden op dat moment gebeurd zijn.

De auto reed het talud af en botste tegen een touringbus, een 69-jarige man uit Arnemuiden, die nog op de Havenpoortweg reed. De man uit Tienhoven raakte gewond en is door ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook raakte zijn auto zwaar beschadigd. De touringbus raakte ook beschadigd, echter volgens de politie niet zo erg als het eerste voertuig. De bestuurder uit Arnemuiden liep bij het ongeluk geen verwondingen op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (29-6-2022 om 19:44)
De asfalt is daar prima, in het vervolg beter op de weg letten i.p.v. een zwak excuus zoeken.
Erik (29-6-2022 om 17:38)
Johan en kees Beetje domme reacties de tesla was net nieuw en mankeerde niks maandag niet buiten geweest? om 12:40 regende het hard de snelweg lag vol plassen water
Johan (29-6-2022 om 13:54)
Misschien de bandjes een beetje kaal gereden met die beresterke Tesla?
Kees (29-6-2022 om 08:03)
Natuurlijk door weersomstandigheden...geeft niet toe te hard gereden te hebben en geen geduld.
Cookie-instellingen beheren