Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Drenkeling met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Toegevoegd: 28-06-2022, 19.58 uur
Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Stichting Strandexploitatie Veere
Door: Remi Mesu

DOMBURG - Een zwemmer is dinsdagavond bij het strand van Domburg in de problemen geraakt. De drenkeling werd door omstanders op het droge gebracht en werd uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het incident ontstond rond 19.15 uur ter hoogte van strandpaviljoen High Hill bij Domburg. Omstanders, waaronder een strandwacht die in vrije tijd op het strand was, zagen dat het niet goed ging met een zwemmer en haalden de persoon op het droge. De drenkeling zou wel aanspreekbaar zijn toen die uit het water werd gehaald.

Inmiddels waren de hulpdiensten ook ter plaatse. Het slachtoffer werd door de KNRM naar de ambulance gebracht om daar verder behandeld te worden. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen voor de situatie maar kon rond 19.30 uur omkeren. Uiteindelijk werd de drenkeling met spoed richting het ziekenhuis vervoerd door de ambulancedienst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (28-6-2022 om 22:53)
Los van wat de onfortuinlijke zwemmer is overkomen: eertijds werd er nog afgeraden met afgaand tij te gaan zwemmen, is dat achterhaald?
Cookie-instellingen beheren