Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Automobilist van de weg door aquaplaning bij Terneuzen

Toegevoegd: 28-06-2022, 20.10 uur
Automobilist van de weg door aquaplaning bij Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een auto is maandag bij Terneuzen, vermoedelijk door aquaplaning, van de weg geraakt. De bestuurder moest ter controle mee naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op de Tractaatweg bij Terneuzen. Ter hoogte van hectometerpaal 12.6 raakte een 26-jarige automobilist met zijn auto van de weg. Volgens een woordvoerster van de politie trad er tijdens de zware regenbuien van maandag vermoedelijk aquaplaning op waardoor het voertuig van de weg schoot.

Uiteindelijk kwam de auto tegen een boom tot stilstand. De bestuurder, een 26-jarige man uit Axel, is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd door de ambulancedienst. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rinus (29-6-2022 om 18:08)
gelukkig dat er bomen naast een 100km weg staan, je zou eens ergens niet tegen rijden als je van de weg af geraakt
Cookie-instellingen beheren