Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 29 km

Gewonde bij steekpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2022, 18.19 uur - Update: 29-06-2022, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een steekincident in Vlissingen is woensdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De politie kreeg rond 17.40 uur de melding binnen dat er op de Vincent van Goghlaan in Vlissingen iemand gewond was geraakt bij een steekpartij. Hierop werden meerdere politiewagens en een ambulance gewaarschuwd. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. De straat is ter plekke afgezet voor onderzoek.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dré. (30-6-2022 om 11:31)
Vlissingen staat weer lekker op de map zo, Berichten op internet zijn dat het om een bekende rapper gaat #Bankjes. Hoop dat de beste man er boven op komt, zou toch wat zij ben je weer home @ Vliss, Eindig je zo..
Jaap (30-6-2022 om 10:50)
Ach, het is weer eens iets anders, complimenten voor de daadkracht van de gemeentebesturen en woningcorporaties de afgelopen tientallen jaren, je zal er maar wonen.
Grote Smurf (29-6-2022 om 19:31)
Die buurt staat bekend om de drugsproblemen en gewelddelicten. Die dik 60 jaar oude vervallen flats en woningen met aan de binnenkant overal scheuren in de meuren. Daar stoppen ze dan veel van dat tuig in waardoor er burenruzies ontstaan door slechte isolatie. Het is geen reklame voor Vlissingen. Hopelijk gooien ze het spul tegen de vlakte en knappen ze het op. Om daar nog geld in te pompen is dubbelop. Sterkte voor de betrokkenen.
Mijn mening (29-6-2022 om 19:24)
Verbaast mij hellemaal niet in deze gezellige volksbuurt. Misschien in een buurthuis een prik club oprichten dan kan deze hobby onder genot van een hapje en drankje beoefend en geperfectioneerd worden.
Cookie-instellingen beheren