Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekeurd voor gebruiken lachgas in auto

Toegevoegd: 29-06-2022, 20.28 uur
Man bekeurd voor gebruiken lachgas in auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De politie heeft woensdag in Kapelle een man bekeurd die in een auto lachgas aan het gebruiken was. De agenten kwamen de man op het spoor naar aanleiding van een melding.


De politie kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat een man in Kapelle lachgas zou gebruiken in een auto. Hierop besloten agenten een kijkje te nemen in de Zuid-Bevelandse plaats. Eenmaal aangekomen zagen de politieagenten dat er inderdaad een man in een auto lachgas aan het gebruiken was.

Hierop spraken de dienders de man aan. Hij kreeg van de agenten een bekeuring voor het openlijk gebruiken van verdovende middelen aan de openbare wet. Wat de hoogte van de boete is, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren