Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Remmen van combine vatten vlam op Oesterdam

Toegevoegd: 29-06-2022, 22.18 uur
De brandweer kon de remmen blussen en afkoelen.
De brandweer kon de remmen blussen en afkoelen.
© Foto: Brandweer Tholen
Door: Remi Mesu

THOLEN - De brandweer is woensdag ingezet voor een voertuigbrand op de Oesterdam. Bij de verbindingsweg tussen Rilland en Tholen waren de remmen van een landbouwvoertuig in de brand gevlogen.


De brandweer van Tholen werd rond 12.40 uur gealarmeerd voor de voertuigbrand op de Oesterdam. Eenmaal ter plaatse bleek dat de remschijven van een combine, die op de langzaam verkeersweg reed, vlam hadden gevat.

De chauffeur van het landbouwvoertuig was al bezig met een bluspoging. De bluslieden namen die poging over toen zij aan waren gekomen op de locatie. De medewerkers van de brandweer blusten de remmen en de vooras af. Ook werden de onderdelen nog gekoeld. Toen de werkzaamheden waren afgerond, konden de eenheden terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren