Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Inbreker op heterdaad betrapt in Middelburg

Toegevoegd: 30-06-2022, 08.23 uur - Update: 30-06-2022, 10.01 uur
Bij de inbraak werd onder andere de ruiten van een bouwkeet ingeslagen.
Bij de inbraak werd onder andere de ruiten van een bouwkeet ingeslagen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - In Middelburg heeft de politie deze week een inbreker aangehouden die probeerde zijn slag te slaan bij een bouwkeet op een bouwterrein in de wijk Mortiere.


Door een ooggetuige werd het alarmnummer 112 gebeld omdat deze een persoon met een zaklamp had waargenomen op het bouwterrein. Na enige tijd werd er zelfs glasgerinkel gehoord.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en heeft de locatie 'dichtgezet'. Dit betekent dat alle toegangswegen werden geblokkeerd en dat niemand meer ongezien de locatie kon verlaten. De inbreker werd al snel aangetroffen en kon vervolgens door de agenten worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren