Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Flinke schade bij botsing Sint Kruis

Toegevoegd: 30-06-2022, 11.09 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SINT KRUIS - Bij een ongeval op de Sint Pietersdijk bij Sint Kruis zijn vanmorgen twee Belgische personenauto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


De hulpdiensten werden omstreeks 09.05 uur opgeroepen voor een ongeval op de kruising met met de Appelstraat. Op de kruising waren twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. De politie heeft het verkeer langs de ongevalslocatie heen geleid. De agenten hebben geholpen bij de afhandeling van de schade. De beide voertuigen zijn geborgen door bergingsbedrijf  VaRaMo.

Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikkeweer (30-6-2022 om 19:26)
Laat me raden, stoppen om fietsers voorrang te geven die geen voorrang hebben en er knalt iemand achterop?? Klassieker met bij onze zuiderburen.....
Cookie-instellingen beheren