Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek steekincident Vlissingen levert niets op

Toegevoegd: 30-06-2022, 11.35 uur
De politie heeft het onderzoek naar het geweldsdelict in Vlissingen afgerond.
De politie heeft het onderzoek naar het geweldsdelict in Vlissingen afgerond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie startte gistermiddag een onderzoek op naar een geweldsincident op de Vincent van Goghlaan in Vlissingen. Omdat zowel getuigen als slachtoffer niets wilden verklaren is het onderzoek afgerond.


Rond 17.40 uur meldde een getuige dat op de Vincent van Goghlaan iemand gewond was geraakt bij een mogelijke steekpartij en dat het slachtoffer dringend medische hulp nodig had. Zowel de politie- als ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer was echter al weg toen de hulpdiensten aankwamen. Hij was op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. 

Door agenten is met de man in het ziekenhuis een gesprek gevoerd. De man gaf echter aan dat hij niet gewond was geraakt door een misdrijf. In de tussentijd startten agenten die nog op het plaats delict waren een onderzoek op. Er werden sporen veiliggesteld en een buurtonderzoek gehouden. Ook uit dit onderzoek kwam geen medewerking voort van mogelijke getuigen. In overleg met de officier van justitie is het onderzoek afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren