Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Lachgasgebruikers beboet in park Vlissingen

Toegevoegd: 30-06-2022, 11.46 uur
Lachgasgebruikers beboet in park Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De wijkagenten van Vlissingen hebben vanmorgen een lachgasgebruiker beboet in het park aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen.


De agenten kregen een melding binnen dat een groepje voor overlast zorgde in het park aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij ook inderdaad de groep aan. Zij gebruikten op dat moment lachgas. Het is bij wet verboden om lachgas te gebruiken in openbare gelegenheden.

De politieagenten hebben alle betrokkenen een bekeuring gegeven voor het gebruiken van lachgas. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bewoner zeeland (1-7-2022 om 13:24)
ach, hou toch op. hieronder zijn jullie ondertussen allemaal ouwe zakken geworden ( inclusief ik ;) ). ach, als ik of jullie even jong waren geweest in deze tijd hadden we mogelijk precies hetzelfde gedaan. laat ze toch lekker joh. hebben ze wat om over te vertellen later. om ze nou " niksnutten " te noemen... niet nodig.
Michelle (30-6-2022 om 19:45)
Lachgas zou sowieso verboden moeten worden ! Overal! Nergens voor nodig!
Michel (30-6-2022 om 16:45)
Toch leuk om in deze tijd ouders te zijn van zulke niksnutten.
Jtg (30-6-2022 om 14:19)
Tja @Erik M het lachen zal hun wel ontgaan als ze over een paar dagen cq week de acceptgiro uit Leeuwarden op hun deurmat valt en hun pappie en mammie mogen uitleggen wat hier zo leuk aan is
Erik Mulder (30-6-2022 om 12:05)
Tja, terecht dat ze bekeurd zijn ervoor, maar waarschijnlijk LACHen die GASten er om.... ;-)
Cookie-instellingen beheren