Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers met elkaar in botsing in Middelburg

Toegevoegd: 30-06-2022, 13.02 uur
Fietsers met elkaar in botsing in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Twee fietsers zijn vanmorgen ten val gekomen nadat zij op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg met elkaar in botsing kwamen. Een auto raakte beschadigd.


Omstreeks 08.35 uur kwamen de fietsers met elkaar in botsing. Een 34-jarige vrouw uit Vlissingen wilde een groep fietsers inhalen. Uit die groep wilde een meisje van 16 jaar, ook uit Vlissingen, ook op dat moment gaan inhalen. Een botsing kon niet worden voorkomen en beide fietssters belandden op de grond. 

De 34-jarige vrouw is nagekeken door de medewerkers van de ambulancedienst, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het meisje is op eigen gelegenheid naar een dokter gegaan.

Bij de valpartij werd een geparkeerde auto geraakt. Beide fietsers hebben een schadeformulier ingevuld. De schade wordt via de verzekering afgehandeld. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren