Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Mogelijk verband brandje en zwaargewonde vrouw

Toegevoegd: 01-07-2022, 14.36 uur - Update: 01-07-2022, 14.42 uur
Mogelijk verband brandje en zwaargewonde vrouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong & Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie onderzoekt hoe gisterenavond laat in Middelburg een vrouw ernstige brandwonden heeft opgelopen. Mogelijk is er een verband met een brandje in dezelfde wijk eerder op de avond, zo laat de politie desgevraagd weten.


Bij de Segeersweg werd rond 23.25 uur een vrouw aangetroffen die volgens de politie ernstige brandwonden had. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke. De vrouw, 39 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, werd met spoed per ambulance naar een brandwondencentrum gebracht. Eerder op de avond, omstreeks 22.45 uur, had al een brandje gewoed in een berging bij de hoek van de Diamant en de Topaas in dezelfde wijk. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de brandweer al bezig om de berging, gelegen onder portiekwoningen, te blussen.

Omdat niet duidelijk is hoe de brand in de berging is ontstaan en omdat niet duidelijk is hoe de vrouw gewond is geraakt, doet de afdeling Forensische Opsporing van de politie aanvullend onderzoek. "Daarbij onderzoekt de politie nadrukkelijk of er een verband is tussen de twee meldingen. Zo verricht de politie onder andere sporenonderzoek en hebben agenten met diverse getuigen gesproken. Het onderzoek naar de precieze toedracht loopt nog", zo laat een woordvoerster vanmiddag weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren