Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man met stroomstootwapen aangehouden in Goes

Toegevoegd: 02-07-2022, 00.18 uur
Man met stroomstootwapen aangehouden in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De wijkagenten van Goes hebben vrijdagavond een man aangehouden in Goes die in het bezit was van een stroomstootwapen.


De agenten kregen halverwege de avond een melding binnen dat er een man in het bezit was van een wapen. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek dat een man een horecagelegenheid in wilde gaan met een stroomstootwapen.

De agenten hebben de verdachte aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hahah (2-7-2022 om 19:02)
Hahah, met een stroomstootwapen op stap, whahahah. Door de band genomen zijn dat zwakke kereltjes, die bang zijn voor iedereen. Als je een paar sterke vuisten aan je armen hebt, heb je zoiets niet nodig. Zoiets is alleen voor kleine zwakke kereltjes die bang zijn voor iedereen. Doe iets aan je trauma.
Cookie-instellingen beheren