Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Zwaargewonde bij steekpartij Oost-Souburg

Toegevoegd: 02-07-2022, 01.55 uur - Update: 02-07-2022, 03.34 uur
Door: Eugène Harthoorn & Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een jongen is vannacht gewond geraakt bij een steekpartij op het Oranjeplein in Oost-Souburg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Over eventuele arrestaties is nog niets bekend.


De melding van het steekincident, dat vermoedelijk plaatsvond op of bij het parkeerterrein bovenop de Jumbo-supermarkt aan het plein, kwam omstreeks 00.25 uur binnen bij de meldkamer. De politie spoedde hierna met meerdere eenheden ter plaatse. Ook kwamen twee ambulanceteams met spoed naar het Oranjeplein.

Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat naast de twee ambulances ook de traumahelikopter uit Nijmegen werd opgeroepen. Deze werd echter boven Tilburg gecanceld en kwam dus niet meer ter plekke. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie ter plaatse heeft het over een groep minderjarige jongeren.

De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsdelict. De afdeling Forensische Opsporing gaat samen met de recherche ter plekke sporenonderzoek doen. Het Oranjeplein is om die reden afgezet. Intussen worden ook getuigen gehoord, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Mensen met tips worden gevraagd om deze door te geven via 112 of 0900-8844, afhankelijk van de mate van spoed.

Het is overigens al het tweede steekincident op Walcheren in een paar dagen tijd. Woensdag werd aan het eind van de middag namelijk ook iemand gestoken bij de Vincent van Goghlaan in Vlissingen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (7-7-2022 om 18:37)
Hoe gaat het nu met het slachtoffer?
Wat een trieste rotzooi... (2-7-2022 om 13:30)
Goed werk van de politie, hou die slapjanussen maar even vast, want dat zijn het. Als je met een mes op zak van huis gaat, weet je op voorhand al dat je een zwak kereltje bent. Ik kon het goed met de vuisten winnen. En 1 ding snap ik niet, steekpartij was rond 00:25 door 15 en 16 jarigen... Maar dan horen deze krielkipjes al lang op bed te liggen toch? Kansloze kindjes dus, verpest van jongs af aan. Dan rest niks anders dan opsluiten of tuchtschool, zoals je die vroeger had.
m (2-7-2022 om 11:15)
Loes, ik weet wel zeker dat er ouders zijn die niet weten waar hun kinderen zijn. deze verhalen hoor ik zelf van mijn eigen puber. tussen deze verhalen door merk ik wel dat het fijn is als er een ouder thuis is die belangstelling heeft wat ze gaan doen 's avonds, en daar ook afspraken over maakt. ik kan hier een heel verhaal over gaan schrijven, maar een ding is belangrijk: ouders heb positieve aandacht voor je kinderen.
Mijn mening (2-7-2022 om 09:40)
Weer een prik party, kansloos klo.. volk. Dit soort onkruid met wortels compleet uitroeien.
Loes (2-7-2022 om 07:54)
Welke getuige om die tijdstip..ik begrijp niet waarom er nog niet hardere aanpak is met die jonge grut...je kan in de avond niet normaal over straat...dat hoort niet zo. Weten de ouders waar hun brave jong is om die tijdstippen.
Cookie-instellingen beheren