Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gewonde bij botsing fietsers in Goes

Toegevoegd: 02-07-2022, 14.41 uur
Het slachtoffer raakte gewond nadat zij in botsing kwam met een andere fietser
Het slachtoffer raakte gewond nadat zij in botsing kwam met een andere fietser
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een ongeluk bij de fietstunnel bij de rotonde aan het Kazerneplein in Goes is zaterdag aan het begin van de middag een vrouw gewond geraakt.


Tijdens het passeren kwamen rond 12.35 uur twee fietsers met elkaar in botsing. Een vrouw kwam ten val nadat ze tijdens het fietsen een jongen op een fiets had geraakt. Voor de vrouw werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Dit heeft het slachtoffer in de ambulance onderzocht en behandeld. Het slachtoffer is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie verleende assistentie bij de aanrijding en heeft van de beide betrokkenen een verklaring opgenomen. Vermoedelijk heeft een van de betrokken partijen op de verkeerde weghelft gereden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren