Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

49-jarige Goesenaar aangehouden voor heling van fiets

Toegevoegd: 02-07-2022, 14.55 uur
49-jarige Goesenaar aangehouden voor heling van fiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Politieagenten hebben vannacht een 49-jarige man uit Goes aangehouden op het Stationsplein onder verdenking van het helen van een fiets.


De agenten waren onderweg naar een melding toen ze ter hoogte van het station een man met een afgesloten fiets zagen lopen. Toen de agenten omgekeerd waren, had de man ineens geen fiets meer bij zich. Na een kort gesprek verklaarde de man de fiets verderop te hebben weggezegd. Hij verklaarde zijn sleutel kwijt te zijn.

Toen de agenten het framenummer van de fiets controleerden, bleek dat de fiets als gestolen gemeld stond. De fiets was op 17 juni gestolen op de Kloveniershof in Goes. De man is aangehouden op verdenking van heling. De fiets is net als de verdachte meegenomen naar het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (3-7-2022 om 12:56)
Eerlijkheid duurt het langste
Cookie-instellingen beheren