Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere gewonden bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 02-07-2022, 17.20 uur
Eén van de betrokkenen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Eén van de betrokkenen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Vanmiddag zijn meerdere personen gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg. Ook raakte er een auto beschadigd. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.30 op de Nieuwe Vlissingseweg. Twee fietsters en een brommerbestuurder kwamen met elkaar in botsing. Bij de valpartij werd een geparkeerde auto geraakt. Deze raakte beschadigd. 

De toegesnelde verpleegkundige van de rapid responder behandelde een van de betrokken vrouwen. Zij kon op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost. De andere vrouw lag toen de ambulance aankwam op de grond. Zij gaf aan rugklachten te hebben. Zij is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De derde partij had enkel schaafwonden.

De politieagenten hebben geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. De brommer en beide fietsen zijn door een bekende opgehaald.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewops (3-7-2022 om 09:52)
Dat is een snorfiets, geen bromfiets.
Lessia (2-7-2022 om 17:51)
Wat ik veel zie en ook eng vind is dicht vlak bij elkaar passeren dan vraag ik mij af onderschat men de afstand.
Cookie-instellingen beheren