Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Losgeschoten waterleiding zorgt voor wateroverlast Breskens

Toegevoegd: 02-07-2022, 18.17 uur
Losgeschoten waterleiding zorgt voor wateroverlast Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS  - Bij het vakantiepark Schoneveld was er gisterenavond bij een stacaravan een waterleiding gesprongen. Dit zorgde voor een flinke wateroverlast. 


De brandweerlieden van Breskens werden omstreeks 23.55 uur opgeroepen voor deze wateroverlastmelding. Na een korte controle bleek dat er onder een stacaravan een waterleiding was losgesprongen. Om de leiding op een veilige manier terug te kunnen zetten is besloten het volledig park voor een korte tijd zonder water te zetten.

De brandweer had een uur nodig voor deze melding.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (3-7-2022 om 03:02)
Wat moeten we zonder brandweer. Zal het niet weten, maar toch al te vaak worden deze personen ingezet om ontstane problemen op te lossen. Het goede is: ZE LOSSEN HET PROBLEEM OOK OP !! Fantastisch. Petje af !!
Cookie-instellingen beheren