Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Gasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden in Borssele

Toegevoegd: 02-07-2022, 18.24 uur
Bij graafwerkzaamheden werd een gasleiding geraakt.
Bij graafwerkzaamheden werd een gasleiding geraakt.
© Foto: Brandweer Borssele
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE - Bij graafwerkzaamheden bij een woning aan de Kaaiweg is vrijdagavond een gaslekkage ontstaan. 


De brandweerlieden van Borssele werden omstreeks 19.30 uur opgeroepen voor de gaslekkage bij de woning aan de Kaaiweg. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek dat er bij graafwerkzaamheden een gasleiding voor de huisaansluiting was geraakt. 

Een medewerker van DNWG heeft het lek in de leiding gedicht. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (3-7-2022 om 08:42)
bram ; Ik heb een treurige mededeling voor jou ,jij bent er van overtuigt dat iedere leiding op papier staat . In de loop van de jaren heb ik heel wat gaten met de hand gegraven waarvan een deel ook met gebruik van een klikmelding en als je zo een melding aanvraagt dan staat er ook bij dat het een richt lijn is en geen garantie dat het klopt want er word bij het opgeven van leiding werk in de grond ook wel eens een meetfout gemaakt ,vandaar dat bij mechanisch graafwerk men altijd moet voorsteken om te controleren of een aangegeven leiding er ook werkelijk ligt , en dat voorsteken dat word heel vaak niet gedaan . Met als gevolg dat er regelmatig leidingen geraakt bij het graven.
bram (3-7-2022 om 02:55)
Je zou haast gaan denken, dat gravers niet worden geïnformeerd over bestaande leidingen. Het komt echt te vaak voor dat bij graafwerkzaamheden, leidingen kapot worden getrokken ofwel worden geraakt. HOE KAN DAT? no body weet het ( niet ) Weet wel zeker dat in Nederland, iedere leiding getekend op papier staat. Foutje van de opdrachtgever dus.....maar dat zal wel een ambtenaar kunnen zijn, en ja.....die weten het niet !! (sorry hoor, niet rot bedoeld maar het komt wel te vaak voor)
Cookie-instellingen beheren