Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Scooterbestuurder verlaat plaats ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 03-07-2022, 00.33 uur
Scooterbestuurder verlaat plaats ongeval in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Zaterdagavond raakte een fietser gewond nadat zij op de Sloeweg in Vlissingen werd aangereden door een scooterbestuurder. Deze verliet direct de plaats van het ongeval.


Het ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur ter hoogte van het tankstation aan de Sloeweg. Een fietser en een scooter kwamen met elkaar in botsing. De fietser raakte bij het ongeval gewond. De scooterbestuurder verliet direct de plaats van het ongeval.

De politie is op zoek naar deze bestuurder. De man rijdt op een grijze scooter zonder kentekenplaten. Daarnaast miste de scooter een aantal onderdelen zoals onder andere een koplamp. Met tips kan er gebeld worden naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (3-7-2022 om 22:42)
Dit soort gajes heeft een grote mond, als het er echt op aankomt is het laf tuig en grijpen ze naar een wapen.
Anon (3-7-2022 om 12:33)
Politie doet helemaal niets. Er rijden met regelmaar grote groepen scooter tuig door de stad. Wheelies maken, mensen voor hun voeten rijden. Je gaat mij niet wijs maken dat Politie hier niets van weet. Ze durven er niets mee en zijn al lang de grip kwijt pp deze club. Leer er maar mee leven... einde verhaal.
bram goeree (3-7-2022 om 12:14)
er word hier al heel lang gevraagd om veel harder optreden van politie en zeker het rechts systeem .zo word het enkel maar erger .en gezien de beschrijving kan je ervan uit gaan dat dit figuur geen verzekering heeft en misschien ook weg geen scooter rijbewijs .pakt deze hufters eens veel strenger aan en rechters laat ze niet na een paar uur weer vrij .dat werkt zeer frustrerend voor de politie
ikke (3-7-2022 om 10:45)
moet de politie in de avond (soms ook overdag) eens kijken in de wijken Papegaaienburg, Westerzicht, Boschenburg en het winkelcentrum Papegaaienburg. Daar scheuren deze figuren vaak rond zonder kenteken.
Jaap (3-7-2022 om 10:28)
Elke dag weer de berichten in allerlei soorten en maten over het vele gajes dat deze “parel aan de Schelde” rijk is, en ja, dit heb je ook in de andere steden in de provincie, maar Vlissingen steekt al sinds jaar en dag met kop en schouder boven de andere steden uit en heeft zelfs in de rest van het land een reputatie opgebouwd. Laat gemeentebesturen, woningcorporaties, politie, provincie eens met elkaar om de tafel gaan zitten en een plan van aanpak maken om de Zeeuwse steden weer schoon te krijgen en eens wakker te blijven in de toekomst: weg met het tuig, ook in de toekomst. Graag eens daadkracht tonen!
bram (3-7-2022 om 03:23)
Kwam vanaf het Esso tankstation Rooseveltlaan en reed richting rechts. Bij de eerstvolgende kruising scheurden daar een aantal scooterrijders voorbij, die eigenlijk door mijn deelname aan het verkeer hadden moeten wachten tot dat Ik voorbij was gereden. Wachten een voorrang verlenen, ho maar. Wel middelvinger omhoog, fuck You. Ben gestopt (door zeer hard op de rem te trappen) maar heb er nu spijt van. Hufters !!
Cookie-instellingen beheren