Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto crasht tegen verkeerslicht in Vlissingen

Toegevoegd: 03-07-2022, 02.39 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een vrouw is vannacht op de Bossenburghweg tegen een verkeerslicht tot stilstand gekomen. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 01.45 uur op de kruising met de Rosenburglaan. Bij het ongeval kwam de automobiliste tegen een verkeerslicht tot stilstand. Omdat er rook uit de motorkap kwam, werden ook de brandweerlieden van Vlissingen opgeroepen, Deze hebben het voertuig veilig gesteld. 

De bestuurster van de auto is door de ambulancebroeders onderzocht. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw is meegenomen door de politie voor verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De politieagenten hebben getuigen gehoord. Het voertuig is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen. De auto is total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (3-7-2022 om 22:39)
Het is moeilijker om naast de weg te rijden dan erop, weer gevalletje telefoon is belangrijker?
Rensta (3-7-2022 om 18:57)
@R, gokje: het eerste, zoals meestal daar.
Henky (3-7-2022 om 12:39)
Die agent die met zijn armen over elkaar staat erbij en trekt een gezicht of hij wilt zeggen nu moet ik gaan werken en ik heeft geen zin ??
Michel (3-7-2022 om 12:36)
@R, Laat de politie dit uitzoeken, dan weten we zekerheid.
R (3-7-2022 om 06:55)
Het zal weer eens niet, wat is het excuus van deze bestuurder? Bezopen, stoned, met de telefoon bezig of gewoon vol gas door rood blazen?
Cookie-instellingen beheren