Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kitesurfer raakt verstrikt in lijnen van vlieger

Toegevoegd: 03-07-2022, 12.20 uur
De kitesurfer en zijn materiaal werden veilig naar de kant gebracht.
De kitesurfer en zijn materiaal werden veilig naar de kant gebracht.
© Foto: Stichting Strandexploitatie Veere
Door: Remi Mesu

DOMBURG - De strandwacht van Domburg is zondagmorgen in actie gekomen om een kitesurfer te helpen. De watersporter was verstrikt geraakt in de lijnen van zijn kite.


Het incident gebeurde zondagochtend rond 09.20 uur ter hoogte van strandpaviljoen Strand90 in Domburg. De strandwachten waren op dat moment bezig met een onderhoudsronde toen zij zagen dat een kitesurfer in de problemen was geraakt. De kite van de watersporter was verstrikt geraakt waardoor de vlieger niet meer omhoog kwam.

Vervolgens was de kitesurfer ook verstrikt geraakt in de lijnen van de kite. De strandwachten gingen per waterscooter naar het slachtoffer toe om hulp te bieden. De watersporter en zijn materiaal zijn door de medewerkers van de strandwacht naar de kant gebracht. De kitesurfer liep bij het incident geen verwondingen op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (3-7-2022 om 23:55)
Beste Lisa, waar lees jij dat de kitesurfer verstrikt raakte in de lijnen van iemand anders? Jij hebt het over drukte. Ik lees,,dat hij verstrikt raakte in de lijnen van zijn eigen kite.
Lisa (3-7-2022 om 14:18)
Alles wil tegelijk het is zo druk dat je verstrikt raakt in elkaar touwtjes .
Cookie-instellingen beheren