Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 158 km

Politie constateert forse snelheidsovertredingen in havengebied

Toegevoegd: 03-07-2022, 16.51 uur
Politie constateert forse snelheidsovertredingen in havengebied
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

RITTHEM - De politie heeft in het havengebied Vlissingen-Oost negen weggebruikers betrapt die ver boven de maximumsnelheid reden. Alle overtreders zullen een boete ontvangen.


Agenten van het team Zeehavens van de politie voerden vrijdagmiddag 1 juli een snelheidscontrole uit op de Sloeweg-Noord (maximumsnelheid 100 km/h) en de Europaweg-Noord (80 km/h). Volgens de politie zouden negen weggebruikers zich schuldig hebben gemaakt aan een forse snelheidsovertreding in het havengebied bij Ritthem.

Zou zouden de negen overtredingen variëren van snelheden tussen de 32 km/h en 47 km/h sneller dan toegestaan. De agenten schreven een proces-verbaal uit. De verkeersofficier van justitie zal bepalen wat de hoogte van het boetebedrag zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-7-2022 om 19:13)
En gevaarlijk dat dat daar is....waarom geen controles in woonwijken? Kunnen ze gelijk die wildwest knaluitlaten meenemen waar onze huisdieren doodsbang voor zijn. Loes, ga iets anders doen dan autorijden, jij kan duidelijk niet tegen andere bestuurders...
Edjetee (4-7-2022 om 13:10)
@Loes: wat heeft het nu mee te maken of een auto met een lening is verkregen? Je stelt dat jouw auto volledig is afbetaald. Fijn, maar volgens mij gaat een auto daardoor niet langzamer rijden.
fietser (4-7-2022 om 11:50)
Ach Loes, zolang ze er alleen zichzelf mee hebben is het toch prima. En als er dan net een snelheidscontrole plaats vindt, is dat gewoon botte pech. Zie in ons havengebied (Westdorpe) ook wel eens zwarte kringen op de weg en er werd ook wel eens een race gehouden. Laat ze maar eens op het circuit zien hoe goed ze kunnen rijden.
Loes (3-7-2022 om 17:17)
Er rijden daar vele als gekken met de vraag waarom? Hebben ze zo zo 'n haast of dromen ze om net als max verstappen te zijn? Hoe dichter op mij bumber hoe meer ik mij gas pedaal loslaat, wat ik vooral niet toelaat is duwen laat hen dan wel weten dat ik geen duwtje nodig heb dat ik zelf wel kan rijden maar dan met beleid bovendien hebben we niet allemaal een snelle auto op lening die van mij is volledig betaald en rijdt prima. Hoe harder het gaspedaal Hoe harder de slijtage. En dan een boete er bovenop. Niks is rustgevender tijdig te verstrekken en met rust over de weg te rijden ipv opgefokte haan te zijn. Terecht die controle en dan mag vaker
Cookie-instellingen beheren