Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Traumahelikopter landt bij AZC voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 03-07-2022, 19.20 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een persoon is zondag naar het ziekenhuis gebracht na een alarmering van een medische noodsituatie in het asielzoekerscentrum. Ook kwam de traumahelikopter ter plaatse.


De noodsituatie ontstond rond 18.20 uur op het terrein van het asielzoekerscentrum aan de Oosterhavenweg in Vlissingen. Volgens bewoners van het AZC zou iemand zijn tong hebben ingeslikt.

Een woordvoerder van de politie liet desgevraagd weten dat het vermoedelijk om een medische noodsituatie zou gaan. De traumahelikopter landde op het terrein van het centrum om hulp te verlenen. Uiteindelijk reed een arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) mee naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter vloog daarna ook naar het ADRZ om het MMT-lid weer op te halen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren