Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Sint Jansteen

Toegevoegd: 04-07-2022, 10.00 uur
Politie zoekt getuigen van mishandeling in Sint Jansteen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SINT JANSTEEN - Een persoon is dinsdag 28 juni mishandeld op de kermis in Sint Jansteen. Dat laat de politie maandag 4 juli weten. De agenten zijn op zoek naar getuigen van het voorval.


De mishandeling gebeurde op dinsdag 28 juni tussen 20:15 uur en 20:30 uur op kermis van Sint Jansteen. Volgens de politie zou daar een persoon zijn mishandeld. De agenten roepen mensen die getuige zijn geweest van het voorval op de kermis om contact op te nemen met de politie.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben of die iemand kennen die getuige was van het incident, kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (5-7-2022 om 06:52)
Inderdaad @Johan,en dan vechten met de blote vuist !
Jtg (4-7-2022 om 17:00)
Ja klopt inderdaad @Johan zijn altijd dezelfde kansloze lui die nooit geleerd hebben iets fatsoenlijk op te lossen en na een paar drankjes en nog wa meersnuif denken da ze helewereld aankunnen
Johan (4-7-2022 om 10:13)
En zo herleven oude tijden: De dorpskermis is al sinds mensenheugenis de plaats waar oude vetes onder of na het genot van een drankje worden uitgevochten....;-)
Cookie-instellingen beheren