Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 199 km

Vissersboten blokkeren Buitenhaven Vlissingen

Toegevoegd: 04-07-2022, 11.26 uur - Update: 04-07-2022, 12.56 uur
Foto 20 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (7-7-2022 om 17:26)
het gaat nog erger wordeen: brussel wil dat en veel minder mest wordt geproduceerd. wat WEL helpt: reizen binnen europa die net zo goed per trein gemaakt kunnen worden schrappen--dat ontlast schiphol ook nog eens. maar ja--ze willen vliegen want dat hoort er bij en dan tel je mee.. dat idiote gedrag van een stel ongekozen zakkenvullers in brussel maakt samen met rutte en kaag nederland kapot. graag terug naar de EEG en graag de gulden terug. de EU_ rupsje nooit genoeg.
Tim Fakkeldij (6-7-2022 om 23:28)
Het vliegverkeer verminderen, dat is onmogelijk hoe moeten dan al die "hard" werkende politicie dan weg tijdens hun reces, toch niet met de fiets.
Jeffrey (5-7-2022 om 12:35)
Gewoon beboeten zulk gedrag, als ik op de autoweg ga liggen om de weg te blokkeren krijg ik toch ook een boete, waarom krijgen die boeren en visserrs speciale behandelingen? Niet met verschillense maten meten, crimineel gedrag is crimineel gedrag, ook voor vissers
Jeff (5-7-2022 om 10:12)
@bram goeroe: Sorry om te moeten melden maar ik ben bang dat je een beetje jokt. "toen ik jong was leefden we hier met 8 miljoen mensen" betwijfel ik of je moet 80+ zijn gezien 1941 het laatste jaar was met 8,9M inwoners. Ondanks dit zeker 100% gelijk, nederland is vol en of dit nu inwoners, vee of andere zooi betreft is het om het even. Maar iedereen wilt alleen maar meer, meer, meer en vervolgens groter en groter.
Johan (5-7-2022 om 09:12)
@Bram Goeree: Ik denk dat jouw verhaal wel klopt. Schaalvergroting was het toverwoord in het verleden. Boeren hebben veel geld geleend en geïnvesteerd in hun bedrijf. Nu moeten ze gedwongen inkrimpen of stoppen en blijven zo met schulden achter. Ik begrijp hun frustratie volkomen maar gewelddadige acties en met grote houten hamers op politiebusjes slaan keur ik wel af.
Ik (5-7-2022 om 07:47)
Bram en Willem ik heb hier niets aan toe te voegen. Ik denk er precies hetzelfde over. Den-Haag en Biden willen iedereen kapot maken. Wij zitten als klein landje tussen alle grote landen in waar vast en zeker meer stikstof zit, dus wij vangen dan het meeste. Maar dat snapt de 2e kamer niet. Die slapen liever of zitten op hun mobiel.
Cookie-instellingen beheren