Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Persoon gewond na botsing met vrachtwagen bij Tholen

Toegevoegd: 04-07-2022, 14.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - Een bestuurder van een personenauto is vanmiddag op de Postweg bij Tholen gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een vrachtwagen. Het Mobiel Medisch Team kwam onder andere ter plaatse.


Het ongeval vond omstreeks 13.45 uur plaats op de kruising van de Postweg met de Reimerswaalseweg in Tholen. Bij het ongeval kwamen een kleine personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De bestuurder van de personenauto raakte gewond. Vanwege het letsel werd naast de ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op een grasveld in de omgeving. Nadat het traumapersoneel het slachtoffer hadden onderzocht, is het slachtoffer per ambulnace naar het ziekenhuis gebracht. 

De brandweer is ter plaatse gekomen om het ongeval veilig te stellen. De auto raakte zwaar beschadigd. De vrachtwagen had schade aan de voorzijde. De politie heeft een gedeelte van de Postweg afgezet om voor een veilige werkomgeving te creëren. De Postweg is tot 17.00 uur afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren